Opcje przeglądania
Producent
Cena
-
od
do
Olej kopytkowy klarowny czysty Kremer-Pigmente; but. 1000 ml
Zastosowanie: do zmiękczania skór, w garbarstwie. Otrzymywany ze zwięrzęcych racic i kopyt. Produkt realizowany na indywidualne zamówienie, formą płatności jest wyłącznie 100% przedpłata przelewem (produkt wyłączony z płatności 'za pobraniem') - Regulamin Sklepu: poz. VII Dostawa pkt. 1 oraz poz. VI Zapłata Ceny pkt. 2.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni robocze
Olej z pachnotki owocowej naturalny Kremer-Pigmente; but. 1000 ml
Olej otrzymywany z jednorocznej rośliny oleistej, rosnącej w Japonii i Chinach. Schnie 4,5 godziny. Używany jako dodatek do farb olejnych i do produkcji pokostów. Wieksze zastosowanie w kosmetyce.
Produkt realizowany tylko na indywidualne zamówienie, formą płatności jest wyłącznie 100% przedpłata przelewem (produkt wyłączony z płatności 'za pobraniem') - Regulamin Sklepu: poz. VII Dostawa pkt. 1 oraz poz. VI Zapłata Ceny pkt. 2. Aktualną ceną sprzedaży jest cena obowiązująca w dniu składania zamówienia (podana cena przy produkcie jest orientacyjną ceną ustalaną z Producentem-Dostawcą; może być w dniu składania zamówienia wyższa lub niższa). Przed złożeniem zamówienia prosimy o sprawdzenie aktualnej ceny mailem na adres: hobby@tradearts.pl
Dostępność: Produkt sprowadzany na indywidualne zamówienie
Wysyłka w: 10 dni roboczych
Olej orzechowy tłoczony na zimno Kremer-Pigmente; but. 1000 ml
Olej naturalny z orzecha włoskiego, wytłaczany na zimno; do tempery. Olej schnący. Nie żółknie i nie ciemnieje w kontakcie z powietrzem. Po wyschnięciu ma zdolności do mięknięcia. Powinien być sykatywowany. Ceniony materiał utrwalający wyroby z drewna, w lutnictwie.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni robocze
Olej orzechowy oleum crassum zagęszczany na słońcu Kremer-Pigmente; but. 100 ml
Olej naturalny z orzecha włoskiego, najwyższej jakości; zagęszczany na słońcu. Nie żółknie i nie ciemnieje w kontakcie z powietrzem. Po wyschnięciu ma zdolności do mięknięcia. Ceniony materiał utrwalający wyroby z drewna, w lutnictwie.
Produkt realizowany tylko na indywidualne zamówienie, formą płatności jest wyłącznie 100% przedpłata przelewem (produkt wyłączony z płatności 'za pobraniem') - Regulamin Sklepu: poz. VII Dostawa pkt. 1 oraz poz. VI Zapłata Ceny pkt. 2. Aktualną ceną sprzedaży jest cena obowiązująca w dniu składania zamówienia (podana cena przy produkcie jest orientacyjną ceną ustalaną z Producentem-Dostawcą; może być w dniu składania zamówienia wyższa lub niższa). Przed złożeniem zamówienia prosimy o sprawdzenie aktualnej ceny mailem na adres: hobby@tradearts.pl
Dostępność: Produkt sprowadzany na indywidualne zamówienie
Wysyłka w: do 21 dni roboczych
Olej cedrowy naturalny rektyfikowany Kremer-Pigmente; but. 1000 ml
Olej czysty, klarowny; ulega krystalizacji - należy wówczas rozpuścić kryształy w kąpieli wodnej i wstrząsnąć. Używany do produkcji balsamów, terpentyn; w kosmetyce.
Produkt realizowany tylko na indywidualne zamówienie, formą płatności jest wyłącznie 100% przedpłata przelewem (produkt wyłączony z płatności 'za pobraniem') - Regulamin Sklepu: poz. VII Dostawa pkt. 1 oraz poz. VI Zapłata Ceny pkt. 2. Aktualną ceną sprzedaży jest cena obowiązująca w dniu składania zamówienia (podana cena przy produkcie jest orientacyjną ceną ustalaną z Producentem-Dostawcą; może być w dniu składania zamówienia wyższa lub niższa). Przed złożeniem zamówienia prosimy o sprawdzenie aktualnej ceny mailem na adres: hobby@tradearts.pl
Dostępność: Produkt sprowadzany na indywidualne zamówienie
Wysyłka w: do 21 dni roboczych
Olejek eukaliptusowy czysty Kremer-Pigmente; but. 1000 ml
Koloru jasnożółtego, rzadki: 85-88%. Rozpuszczalny w alkoholu. Używany przy produkcji farb, w kosmetyce i in.
Produkt realizowany tylko na indywidualne zamówienie, formą płatności jest wyłącznie 100% przedpłata przelewem (produkt wyłączony z płatności 'za pobraniem') - Regulamin Sklepu: poz. VII Dostawa pkt. 1 oraz poz. VI Zapłata Ceny pkt. 2. Aktualną ceną sprzedaży jest cena obowiązująca w dniu składania zamówienia (podana cena przy produkcie jest orientacyjną ceną ustalaną z Producentem-Dostawcą; może być w dniu składania zamówienia wyższa lub niższa). Przed złożeniem zamówienia prosimy o sprawdzenie aktualnej ceny mailem na adres: hobby@tradearts.pl
Dostępność: Produkt sprowadzany na indywidualne zamówienie
Wysyłka w: do 21 dni roboczych
Olejek z drewna kajeputowego Kremer-Pigmente, but. 1000 ml
Olejek eteryczny, otrzymywany z liści i gałązek rośliny gatunku Melaleuca. Ciecz o barwie jasnozielonej i woni zbliżonej do kamfory.
Produkt realizowany tylko na indywidualne zamówienie, formą płatności jest wyłącznie 100% przedpłata przelewem (produkt wyłączony z płatności 'za pobraniem') - Regulamin Sklepu: poz. VII Dostawa pkt. 1 oraz poz. VI Zapłata Ceny pkt. 2. Aktualną ceną sprzedaży jest cena obowiązująca w dniu składania zamówienia (podana cena przy produkcie jest orientacyjną ceną ustalaną z Producentem-Dostawcą; może być w dniu składania zamówienia wyższa lub niższa). Przed złożeniem zamówienia prosimy o sprawdzenie aktualnej ceny mailem na adres: hobby@tradearts.pl
Dostępność: Produkt sprowadzany na indywidualne zamówienie
Wysyłka w: do 21 dni roboczych
Olejek z rozmarynu tunezyjski Kremer-Pigmente; but. 1000 ml
Olejek eteryczny, zawiera alkohol i kamforę. Używany do perfumowania lakierów na bazie spirytusu; w kosmetyce, medycynie.
Produkt realizowany tylko na indywidualne zamówienie, formą płatności jest wyłącznie 100% przedpłata przelewem (produkt wyłączony z płatności 'za pobraniem') - Regulamin Sklepu: poz. VII Dostawa pkt. 1 oraz poz. VI Zapłata Ceny pkt. 2. Aktualną ceną sprzedaży jest cena obowiązująca w dniu składania zamówienia (podana cena przy produkcie jest orientacyjną ceną ustalaną z Producentem-Dostawcą; może być w dniu składania zamówienia wyższa lub niższa). Przed złożeniem zamówienia prosimy o sprawdzenie aktualnej ceny mailem na adres: hobby@tradearts.pl
Dostępność: Produkt sprowadzany na indywidualne zamówienie
Wysyłka w: do 21 dni roboczych
Olej lniany oleum crassum zagęszczany na słońcu Kremer-Pigmente, but. 1000 ml
Naturalny olej lniany tłoczony na zimno. Olej lniany zagęszczony słońcem jest zalecany jako medium malarskie do malarstwa olejnego. Oleum crassum powstaje w wyniku powolnego wchłaniania tlenu w świetle słonecznym. Podczas produkcji należy unikać tworzenia się kożuchów, ważne jest również, aby do oleju nie dostały się żadne zabrudzenia. Oleum crassum sprawia, że farba topi się, nawet przy grubszych warstwach farba szybko wysycha.
Produkt realizowany tylko na indywidualne zamówienie, formą płatności jest wyłącznie 100% przedpłata przelewem - Regulamin Sklepu: poz. VII Dostawa pkt. 1 oraz poz. VI Zapłata Ceny pkt. 2. Aktualną ceną sprzedaży jest cena obowiązująca w dniu składania zamówienia (podana cena przy produkcie jest orientacyjną ceną ustalaną z Producentem-Dostawcą; może być w dniu składania zamówienia wyższa lub niższa). Przed złożeniem zamówienia prosimy o sprawdzenie aktualnej ceny mailem na adres: hobby@tradearts.pl
Dostępność: Produkt sprowadzany na indywidualne zamówienie
Wysyłka w: 14 dni roboczych